Wegenersminde er et fantastisk naturområde som afgrænses af en fredet rønneallé mod nord og en fredningsgrænse mod nord og øst, samt mod syd et ikke beskyttet dige. Mod nord og øst hen over de fredede markarealer ses Holbæk Fjord og kystlandskabet samt Dragerup Skov. Centralt i området ligger to søer som bevares og som giver området en helt speciel karakter. 
Disse 24 gårdhavehuse er 1.etape i en større udstykning. Boligerne samles i klynger af 3 med en variation af boliger på henholdsvis 118 m², 122 m² og 142 m². Hver enkelt bolig forskydes i rækken og underordner sig terrænet med den nødvendige forskydning i tagkonstruktionen. 

Gårdhavehusene i Wegeners have er beliggenhed I Holbæk Øst i området kaldet Wegenersminde. Det er især de smukke søer, det kuperede naturområde og den rolige adresse og nærheden til fjorden, golfbanen, lystbådehavnen mv., som gør boligernes placering unik.
Huset er opført i ét plan omkring en dejlig gårdhave med ensidig taghældning. Her er to soveværelser med mulighed for tilkøb af et 3., lækkert badeværelse samt stort opholdsmiljø med stue og køkken i åben forbindelse. Fra boligens indgang er der adgang til bryggersrum, eller et ekstra toilet eller badeværelse.
Husets arkitektur giver helt uhindret udsigt til områdets naturområder med søer via vinduespartier i storformat og stue, såvel som alle værelser har egen havedør.

Type : Nybyggeri | Boliger
Rolle : Arkitekt
Visualiseringer : Udform
Bygherre : Sigma Entreprise
Projektstart : 2016
Status : Opføres fra maj 2018